ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός στην Κεφαλονιά για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για 26χρονη που επέστρεψε στο νησί από την Αγγλία και εμφάνισε υψηλό πυρετό και καταρροή

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργοστολίου καθώς εκεί έχει μεταφερθεί μιά 26χρονη Κεφαλονίτισσα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Η κοπέλα ήρθε στην Κεφαλονιά από το Λονδίνο μέσω Αθηνών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 28/2/2020,  η νεαρή κοπέλα από το Αργοστόλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και καταρροή και άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός αντιμετώπισης (πρωτόκολλο) για το περιστατικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Η κοπέλα, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Μεγάλη Βρετανία και επέστρεψε μέσω Λονδίνου στην Αθήνα και στη συνέχεια στην Κεφαλονιά πριν τέσσερις μέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμεινε στο σπίτι της δύο ημέρες με υψηλό πυρετό μέχρι σήμερα το μεσημέρι, που πλέον θορυβημένο το οικογενειακό της περιβάλλον την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το kefalonianmantata.gr, αφού έκανε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνται στην περίπτωση αυτή, νοσηλεύεται στην παλιά Μαιευτική Κλινική στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, η οποία έχει διαμορφωθεί για την αντιμετώπιση και νοσηλεία τέτοιων περιστατικών.

Επιπλέον, οι γιατροί πήραν δείγμα της ασθενούς το οποίο θα σταλεί στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τη νόσο του κορονοϊού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα μέσα στο επόμενο 2ήμερο.

Στο Νοσοκομείο επίσης εξετάζονται και μέλη της οικογενείας της κοπέλας, με τα οποία έχει έρθει σε επαφή.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.