ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα αστυνομικά μέτρα στην Πάτρα για το Καρναβάλι - Πού θα δοθεί έμφαση

Κοινοποίηση
Tweet

Ενισχύσεις από γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις

Αυξημένα μέτρα τροχαίας και ενισχυμένες περιπολίες  αναμένεται να εφαρμοστούν στην Πάτρα στη διάρκεια της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, από Παρασκευή ως Κυριακή λόγω και των επισκεπτών που αναμένονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Η τροχαία θα βρίσκεται επί ποδός για τη διευκόλυνση διεξαγωγής των καρναβαλικών των παρελάσεων και άλλων εκδηλώσεων στο κέντρο, ενώ το σχέδιο προβλέπει να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι για παράνομες σταθμεύσεις (διπλοσταθμεύσεις, ράμπες, θέσεις ΑμεΑ κλπ).

 

Την ίδια ώρα έμφαση θα δοθεί σε φανερές και κρυφές περιπολίες όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένες, ειδικά στα σημεία που συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, (καταστήματα, κέντρο, ΑΤΜ κλπ) για την αποτροπή κλοπών ενώ έλεγχοι θα γίνονται και για το παρεμπόριο που αυξάνεται αυτές τις ημέρες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για τις ημέρες αυτές αναμένεται να ενισχυθεί με δυνάμεις από γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις (Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, κλπ).

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Μιχαλόπουλος τονίζει μιλώντας στο thebest.gr πως τα μέτρα θα είναι αυξημένα με στόχο να διεξαχθούν ομαλά οι καρναβαλικές εκδηλώσεις και ο κόσμος να τις παρακολουθήσει με ασφάλεια.

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.