ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο θρήνος σκέπασε Πάτρα και Αιγιάλεια για το χαμό του Κώστα και της Χάριετ

Κοινοποίηση
Tweet

Δυο νέοι άνθρωποι έφυγαν απροσδόκητα από τη ζωή.

Δυο ακόμη νέους ανθρώπους θρηνεί η Αχαϊα προσθέτοντας κι άλλη θλίψη στον κατάλογο όσων έφυγαν από τη ζωή πολύ πρόωρα.

 

Το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 36χρονο Κωνσταντίνο Θεοδούλη από το Διακοπτό Αιγιάλειας.

Ο Κώστας που το καλοκαίρι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βασιλική, και συνέχιζε την οικογενειακή επιχείρηση με μηχανήματα χωματουργικών εργασιών εγκλωβίστηκε σε σιλό εργοταξίου στο Λαμπίρι και ανασύρθηκε, μετά από ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών, μετά από ώρες χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες παρά το γεγονός πως του δόθηκαν αναπνευστικές συσκευές κατά τη διαδικασία του απεγκλωβισμού του, μετακινήθηκε όγκος άμμου και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην Πάτρα παιζόταν μια άλλη οικογενειακή τραγωδία.

Μια ταλαντούχα μουσικός, η 35χρονη φλαουτίστρια Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου ξεψυχούσε στην αγκαλιά της μητέρας της μέσα στο σπίτι της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο δημοτικό ωδείο της Πάτρας με την είδηση του θανάτου της όλοι πάγωσαν, αφού τίποτα δεν προμήνυε το άδικο τέλος της κοπέλας. Η εξέταση του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης Χάριετ - Θεοδώρας Γκοτσοπούλου.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 το πρωΐ από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας όπου και θα ταφεί. Τα δυο αδέλφια της σπεύδουν για την κηδεία από το εξωτερικό όπου ζουν κι εργάζονται.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις