ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη φυλακή 2, ελεύθεροι 11 για τις κλοπές και τις διαρρήξεις σε Πάτρα και Αιγιάλεια

Κοινοποίηση
Tweet

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες τους στον Ανακριτή

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες στον Ανακριτή Πατρών των 13 συλληφθέντων ως μέλη ομάδας που διέπραττε κλοπές, ληστείες και διαρρήξειςσε Πάτρα και Αιγιάλεια. Δύο από τους συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι  ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών Ασφαλείας εξιχνίασαν συνολικά (67) υποθέσεις ληστειών και κλοπών, που είχαν διαπραχθεί από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σε περιοχές της Πάτρας, της Αιγιαλείας και της Ακράτας.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την συνεχή δράση τους ξεπερνά τις (315.000) ευρώ περίπου.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στις 18-1-2020 σε περιοχές της Αιγιαλείας, συνολικά δεκατρείς  άνδρες, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας από 16 έως και 41 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και ληστειών, του εμπρησμού και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας τριών ακόμη μελών της οργάνωσης και πιο συγκεκριμένα τριών ανδρών, ηλικίας από 19 και 33 ετών, που βαρύνονται με τα προαναφερόμενα αδικήματα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις