ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρόεδρος της επιτροπής της 77ης Mostra της Βενετίας

Κοινοποίηση
Tweet

Η σχετική απόφαση ελήφθη στις 10 Ιανουαρίου 2020

Η Αυστραλή σταρ Κέιτ Μπλάνσετ θα είναι η πρόεδρος της επιτροπής της προσεχούς Κινηματογραφικής Mostra της Βενετίας, του διεθνούς κινηματογραφικού Φεστιβάλ του οποίου η 77η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020, ανακοίνωσαν την Πέμπτη 16/1 οι οργανωτές.

Η απόφαση να οριστεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός Κέιτ Μπλάνσετ επικεφαλής της κριτικής επιτροπής λήφθηκε στις 10 Ιανουαρίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπιενάλε της Βενετίας, της οποίας η Μόστρα είναι μια οντότητα, εξηγούν οι οργανωτές σε ανακοίνωση.

"Κάθε χρόνο περιμένω την επιλογή της Βενετίας και κάθε χρόνο είναι απρόβλεπτη και εξαιρετική", δήλωσε η 50χρονη Μπλάνσετ. "Η Βενετία είναι ένα από τα πιο γοητευτικά κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο, μια γιορτή αυτού του προκλητικού και προτρεπτικού μέσου που είναι ο κινηματογράφος σε κάθε μορφή του".

Πηγή: ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.