ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου γίνεται παράσταση από τον Γιάννη Xριστοδουλόπουλο

Κοινοποίηση
Tweet

Τι αποκάλυψε η ίδια

Έχει ακουστεί ξανά, ωστόσο το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου», επιβεβαιώνει ότι η ζωή της Άντζελας Δημητρίου θα μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι.

Η ίδια η «Λαίδη» μίλησε για την παράσταση που θα δούμε την επόμενη θεατρική σεζόν υπό την επιμέλεια του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, εμπνευσμένη από την καριέρα και τα τραγούδια της.

Η λαϊκή τραγουδίστρια απάντησε και για την αναβολή της πρεμιέρας της στη Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε λόγω τεχνικών προβλημάτων στον φωτισμό και τον ήχο. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δε συμβαίνει τίποτα άλλο… όλα αυτά που έχουν βγει είναι για να σπιλώσουν ή να κάνουν κακό σε έναν καλλιτέχνη!» απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί -μετά το συμβάν με τον Γιώργο Τσαλίκη στην Αθήνα- με τον Χρήστο Χολίδη.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.