SPOTLIGHT

/

Η Έλενα Ράπτη μιλά για τον μυστικό της γάμο με τον σωματοφύλακά της

Κοινοποίηση
Tweet

«Ο Κίμων ήταν ο φύλακας άγγελός μου και παραμένει» δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ

Η αποκάλυψη του μυστικού γάμου της βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενας Ράπτη, με τον περασμένο Μάιο, είχε προκαλέσει έντονες συζητήσεις. Η τέλεση του γάμου αποκαλύφθηκε από την ίδια τη βουλευτή με μια ανάρτησή της στο Instagram, όπου όμως δεν φαινόταν το πρόσωπο του γαμπρού.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας που επέλεξε η Έλενα Ράπτη να μοιραστεί τη ζωή της, δεν ήταν άλλος από τον σωματοφύλακά της, Κίμωνα Μπάλλα.

Η ίδια μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και στον Άρη Καβατζίκη για τον γάμο της, εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκε.

Όπως είπε: «Νομίζω ότι το είχα πει από παλιά, ότι όταν έρθει η ώρα να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για μένα είναι μια προσευχή και ήθελα να τη μοιραστώ μόνο με τους γονείς μας, τα αδέλφια μας και την οικογένειά μας. Το γεγονός ότι δεν το είπα μετά, οφειλόταν στην προεκλογική περίοδο. Δεν ήθελα να απασχολήσω προεκλογικά με ένα θέμα της προσωπικής και ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου.

Λίγο μετά, εκεί στο καλοκαίρι, που ήταν τα πράγματα πιο χαλαρά, το ανακοινώσαμε και μοιραστήκαμε τη χαρά μας με φίλους, με γνωστούς, με όλους.»

Όσο για την απόφασή της να προχωρήσει σε γάμο, η Έλενα Ράπτη, σημείωσε πως: «Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες από μικρή. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο "φύλακας άγγελός" μου.» Ενώ στο ερώτημα εάν θέλει να κάνει παιδιά, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε με τα εξής: «Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight