SPOTLIGHT

/

Τι γράφουν στο facebook για την εμφάνιση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στο Παρίσι

Κοινοποίηση
Tweet

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις να φοράει ρούχα της δικής της φίρμας Zeus & Dione

Blue black σακάκι, μπορντό μεταξωτή μπλούζα με φιόγκο και ριγέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα επέλεξε στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ως πρώτη κυρία της Ελλάδας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον συνόδευσε στο πρώτο ταξίδι του στο Παρίσι κατά τη συνάντησή τους με το προεδρικό ζεύγος Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις να φοράει ρούχα της φίρμας της Zeus & Dione, ωστόσο αυτή τη φορά δεν φαίνεται να ικανοποίησε με την επιλογή της καθώς ήδη τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την εμφάνισή της και η πρώην ιέρεια της ελληνικής μόδας Λάουρα Ντε Νίγκρις η οποία ανέφερε: "Δυστυχώς αποδείχθηκε ακόμη μια φορά πως η πρώτη κυρία μας δεν ξέρει να ντύνεται σύμφωνα με της περιστάσεις". 

Είναι προφανές από την χρωματική παλέτα που επέλεξε ότι ήθελε να τιμήσει την Γαλλία - μπλε, λευκό και κόκκινο - είναι τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, ωστόσο δεν εκτιμήθηκε δεόντως η επιλογή της ίσως και λόγω της κακής εφαρμογής παντελονιού και σακακιού.

Πάντως κατά την παλιότερη επίσκεψη της Μπριζίτ Μακρόν στην Ελλάδα, η τότε σύζυγος του αρχηγού της αντιπολίτευσης, της είχε κάνει δώρο μια υπέροχη τσάντα από την φίρμα της Zeus & Dione. 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight