ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

LIMNOPOULA beach party 2019 - Έγινε "χαμός" μέχρι το πρωί στην παραλία Κ. Βασιλικής - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Πάρτι και μπάνιο στη θάλασσα

Μουσικη , χορός και πολύ κέφι από χιλιάδες νέους και όχι μόνο, ήταν τα συστατικά του limnopoula beach party 2019. Για ακόμη μια χρονιά η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο στην παραλία της Λιμνοπούλας που είχε μετατραπεί το βράδυ του Σαββάτου σε μια μεγάλη χορευτική πίστα.

Το πάρτι γίνεται από τον Πολιτιστικό σύλλογο της Κάτω Βασιλικής. Το event τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε θεσμό και κάθε φορά είναι όλο και περισσότερος ο κόσμος που φτάνει στην παραλία.

 

Οι ήχοι της νεολαίας κράτησαν χιλιάδες νέους στην παραλία μέχρι το πρωί

Φαναράκια , δάδες, και φωτιές στην άμμο αλλά ακόμη και στην επιφάνεια της θάλασσας, έκαναν το σκηνικό ειδυλιακό. Από νωρίς το βράδυ η γραφική ακτή της Κάτω Βασιλικής γέμισε από κόσμο ενώ η διάθεση ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα.

Το Beach Bar είχε ποτά, μπύρες και αναψυκτικά σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση της προσπάθειας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Βασιλικής να συνεχίζει να πραγματοποιεί το Limnopoula Beach Party και να το αναβαθμίζει.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.