ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο ξενόγλωσσο μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Η προθεσμία αίτησης για τους νέους υποψήφιους φοιτητές είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου

Ανακοινώθηκε ότι τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινάνε σε συνεργασία ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην περιοχή Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή (Master in Human-Computer Interaction).

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η μελέτη και σχεδίαση διαδραστικών τεχνολογιών, συσκευών και διάχυτων συστημάτων υπολογισμού. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι σε θέση να εργαστούν σε εταιρίες και οργανισμούς που παράγουν σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες διαδραστικού χαρακτήρα συμβάλλοντας στον αποτελεσματικό σχεδιασμό των τεχνολογιών αυτών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους τμημάτων πληροφορικής και υπολογιστών αλλά και αποφοίτους θετικής κατεύθυνσης και φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον φοιτητών και εκτός Ελλάδος.

Τα μαθήματα που διαρκούν 2 εξάμηνα θα γίνονται στα Αγγλικά.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα εκπόνησης διπλωματικής εργασίας στο εξωτερικό, σε συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, αφού στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο από Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια που συνεργάζονται.

Η προθεσμία αίτησης για τους νέους υποψήφιους φοιτητές είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του hcimaster.upatras.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις