STYLE

/

Μετά το τένις, θα αφοσιωθεί στη μόδα η tennis super star Σερένα Γουίλιαμς

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή τα τελευταία της εξώφυλλα, δηλώνει πως δεν τη νοιάζει τι λένε για όσα φοράει, το ζήτημα είναι να νιώθεις σίγουρη και δυνατή

H super star του τένις Σερένα Γουίλιαμς συνεχίζει γεμάτη αυτοπεποίθηση τα αστραφτερά εξώφυλλα σε κορυφαία περιοδικά, όπως το Sports Illustrated και το Harper’s Bazaar, δηλώνοντας πως όταν σταματήσει τους αγώνες θα ασχοληθεί με τη μόδα αλλά και ότι «δεν τη νοιάζει τί λέει ο κόσμος».

 

 Συγκεκριμένα η 37χρονη δημοφιλής πρωταθλήτρια ποζάρει στο εξώφυλλο του fashionable 50 issue του Sports Illustrated με λευκό ολόσωμο μαγιό, λευκό μαντό και φλούο ψηλοτάκουνα πράσινα πέδιλα, με το γνωστό περιοδικό να την αποκαλεί δυνατή, sexy και ευαίσθητη. «Πάντα είχα στο μυαλό μου κάτι πέρα από το τένις. Ο μπαμπάς μου έλεγε «δεν μπορείς να παίζεις τένις για πάντα» και αυτό ισχύει ακόμα και για το δικό μου επίπεδο. Oταν σταματήσω θα κάνω focus σε κάτι άλλο» αναφέρει.

Όπως αποκαλύπτει θα ασχοληθεί με την επέκταση του δικού της brand S, που εδώ και καιρό αντιπροσωπεύει τη σχέση της με το στυλ ταυτόχρονα με τη συνεργασία της με τη Nike. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε οι εμφανίσεις της στα ματς είναι πρωτοποριακές, ειδικά σχεδιασμένες για εκείνη. Εχει φορέσει ολόσωμα κολάν, τούλι, λογότυπα, πολύ «μακριά» από τις συμβατικές στολές και αμφιέσεις. Ξέρει ότι αυτό προκαλεί σχόλια και μάλιστα αρνητικά, όμως επιμένει πως το ζήτημα είναι να νιώθεις σίγουρη με τον εαυτό σου. «Ο κόσμος πάντα θα μιλάει, άλλοτε θετικά άλλοτε αρνητικά. Δεν με νοιάζει τί λένε. Ο καθένας δικαιούται να πει την άποψή του. Η ζωή μου είναι πια πολύ σύνθετη για να ασχοληθώ με τους κακόβουλους. Εχω μια κόρη, οικογένεια και καριέρα»

Αυτό το μήνα η Σερένα λάμπει και σε ένα ακόμα εξώφυλλο, αυτό του Harper’s Bazaar με ολόχρυσο, ολοκέντητο φόρεμα.

 

H Γουίλιαμς ανήκει στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμο κατά το Forbes και είναι διάδοχος των Ναβρατίλοβα και Γκραφ χάρη στο ρεκόρ των 23 Grand Slames. «Κολλητή» της Μέγκαν Μαρκλ,  θεωρείται style icon αφού τολμάει στη μόδα, παρά την ογκώδη κορμοστασιά της.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View