ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Νοέμβριο η ταινία μυστηρίου "Κnives Out" μ' ένα all star cast

Κοινοποίηση
Tweet

Παίζουν Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Μάικλ Σάνον, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντον Τζόνσον, Κρίστοφερ Πλάμερ

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα ταινία του 46χρονου σκηνοθέτη Rian Johnson, που είναι το φιλμ μυστηρίου με τίτλο «Knives Out» και προγραμματίζεται να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2019. Όπως είδαμε στο σάιτ του Entertainment Weekly, ήδη το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ και οι πρώτες φωτ. δόθηκαν στη δημοσιότητα και πραγματικά το καστ της ταινίας είναι εντυπωσιακό.

“Η όλη ιδέα ήταν να πάρω ότι έχω αγαπήσει από την σπουδαία συγγραφέα αστυνομικού μυστηρίου Agatha Christie και να το βάλω σε μία νέα πρωτότυπη ιστορία που λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Αμερική” είπε ο Rian Johnson που υπογράφει και το σενάριο. Ο Τζόνσον έχει σκηνοθετήσει το neo-noir «Brick» (2005), την κωμική περιπέτεια «The Brothers Bloom» (2008), την πανέξυπνη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Looper» (2012) αλλά και το πολύ επιτυχημένο «Star Wars: The Last Jedi» (2017).

Όσο για το ποιοι παίζουν στο «Knives Out», το καστ περιλαμβάνει από τον γηραιό και κάτοχο βραβείου Όσκαρ Christopher Plummer στο ρόλο του Harlan Thrombey, ενός συγγραφέα στο στυλ του μετρ του τρόμου Stephen King, ο οποίος πραγματοποιεί το reunion της οικογένειας του με απρόβλεπτες συνέπειες. Την κόρη του Linda κάνει η Jamie Lee Curtis, τον γιο του Walt  ο Michael Shannon και τον εγγονό του Ransom ο μέχρι πρότινος Captain America, Chris Evans. Όπως εξήγησε ο σκηνοθέτης Rian Johnson, “ο Harlan έχει φτιάξει μία αυτοκρατορία κι όταν πλέον το θέμα έρθει στο που θα πάει αυτή η περιουσία τότε τα μαχαίρια βγαίνουν έξω…». Στο «Knives Out» παίζει και ο Τζέιμς Μποντ - Daniel Craig, η Ana de Armas, η Toni Collette, ο βετεράνος αλλά πάντα γοητευτικός Don Johnson και οι Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell.

Η ταινία θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες από την Lionsgate κι όταν έρθει στην Ελλάδα θα την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture