ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η χελώνα "Μαρίνα" επιστρέφει σήμερα στη θάλασσα της πλαζ Πατρών- Θέλετε να τη δείτε;

Κοινοποίηση
Tweet

Παρασκευή 21 Ιουνίου

 

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ -Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας σας προσκαλεί τη Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στην παραλία πλαζ ΕΟΤ Πατρών [πλησίον αφετηρίας-τερματισμός αστικών Κτελ (Γραμμή Νο.1, Ηρώων Πολυτεχνείου)] στην απελευθέρωση της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta.

Η χελώνα φέρει το όνομα “Μαρίνα” και βρέθηκε εκβρασμένη στις 11 Φεβρουαρίου στην Αγία Μαρίνα Λέρου. Κατά την άφιξη της στο Κέντρο Διάσωσης Περίθαλψης Θαλασσίων Χελωνών του «ΑΡΧΕΛΩΝ» στην Γλυφάδα Αττικής διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ αδύναμη και ληθαργική. Άμεσα περιθάλφθηκε και δέχθηκε τη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού.

Η “Μαρίνα» πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στο φυσικό της θαλάσσιο χώρο. Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε στην απελευθέρωση της, την Παρασκεύη 21 Ιουνίου 2019 στις 8 το απόγευμα στην παραλία πλαζ ΕΟΤ Πατρών [πλησίον αφετηρίας-τερματισμός αστικών Κτελ  (Γραμμή Νο.1, Ηρώων Πολυτεχνείου)].

Η περιβαλλοντική δράση είναι ανοιχτή για το κοινό και εντάσσεται στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

 

Πληροφορίες απελευθέρωσης:

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 8:00 το απόγευμα

Διονύσης Μαμάσης, Περιβαλλοντολόγος M.Sc., Συνεργάτης ΑΡΧΕΛΩΝ, info@mamasis.gr

6977355402

παραλία Πλαζ ΕΟΤ, Πάτρα [πλησίον αφετηρία-τερματισμός αστικών ΚΤΕΛ ]

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις