SPOTLIGHT

/

Η Κατερίνα Ντούσκα και ο 1ος ημιτελικός της Eurovision άφησαν πίσω το Survivor

Κοινοποίηση
Tweet

Tην ώρα εμφάνισης της Ελληνικής συμμετοχής η τηλεθέαση έφτασε το 20,7%

«Πονοκέφαλο» στο κανάλι του Σκάι προκάλεσε η Κατερίνα Ντούσκα όπως ανέφεραν οι "Eurovisionistas" καθώς ο 1ος ημιτελικός της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 άφησε "πίσω" του το reality επιβίωσης Survivor (φθάνοντας σε τηλεθέαση το 13,7 % έναντι 13,2 & του Survivor).

Η Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» για την Ελλάδα αλλά και η Κυπριακή συμμετοχή με τη Τάμτα με το «Replay» κράτησαν γερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών απέναντι στο "Τατουάζ" του Alpha που συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα καθημερινά της τηλεθέασης αλλά και του Star με το "Master Chef" που κατέκτησε τη 2η θέση καθώς οδεύει κι εκείνο προς τον τελικό του με την ανακήρυξη του Έλληνα καλύτερου σεφ για φέτος.

 Η ΕΡΤ2, ωστόσο κατάφερε και σκαρφάλωσε στη 3η θέση και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο της τηλεθέασης το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, ενώ όλες οι εκπομπές της επομένης ασχολήθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους και για αρκετή ώρα με τον Ευρωπαικό διαγωνισμό (στην εκπομπή Ελένη της Ε. Μενεγάκη για παράδειγμα βγήκε τηλεφωνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης από το Τελ Αβίβ και μίλησε).

Aνταποκριτές στο Τελ Αβίβ εκτός από την ΕΡΤ (έχει στείλει τον Άγι Μενούτη) για να καλύψουν την φετινή Γιουροβίζιον έχουν στείλει και ο ΑΝΤ1, το Open tv (ο Κώστας Παπαποστόλου) και φυσικά το Star τον ειδικό στα της Γιουροβίζιον, Γιάννη Πουλόπουλο.

 Δεν έχουν λείψει και ορισμένα κάπως αρνητικά σχόλια για τη φετινή μετάδοση των Καπουτζίδη-Κοζάκου την οποία χαρακτήρισαν ως "άνευρη".

Ο μουσικός διαγωνισμός κινήθηκε παρ’ όλα αυτά γύρω στο 15%, ενώ στο τέταρτο που διαγωνίστηκε η Κατερίνα Ντούσκα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, κατόρθωσε να φθάσει το 20,7%.

Ο τελικός του Σαββάτου 18/5/2019 αναμένεται σαφώς να "χτυπήσει" μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight