Από τον δικηγόρο Βασίλη Κ. Μάρκου
Την υλοποίηση εμπορικών και επαγγελματικών χρήσεων που θα αναπτυχθούν στον Λαδόπουλο, μέσω Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων που θα συγκροτούν άνεργοι και νέοι, προτείνει ο Δικηγόρος Βασίλης Μάρκου. Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά:
«Η ανάπλαση του Λαδοπούλου, η μεγαλύτερη ανάπλαση δημοσίου χώρου στη Δυτική Ελλάδα ξεκινάει μετά τις μεθοδικές προσπάθειες της Περιφέρειας και τη συνεργασία με τον Δήμο και τους άλλους Φορείς.
Μια ιδέα είναι οι εμπορικές και επαγγελματικές χρήσεις που προβλέπονται στο σχέδιο ανάπλασης να υλοποιηθούν από Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) που θα συγκροτήσουν άνεργοι και νέοι της περιοχής μας.
Έχοντας ασχοληθεί ως Δικηγόρος με την ίδρυση και λειτουργία ΚΟΙΝΣΕΠ θα καταθέσω τις γνώσεις μου και θα αναλάβω πρωτοβουλίες για να γίνει ο Λαδόπουλος μια «θερμοκοιτίδα» της Κοινωνικής Οικονομίας».
Ο κ. Βασίλης Μάρκου είναι 34 χρονών και θέτει υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας, με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα. Η σελίδα του στο facebook εδώ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr