CULTURE

/

Πάτρα: Προβάλλεται στην Αγορά Αργύρη το Σάββατο το ντοκιμαντέρ «Ένας Καλύτερος Άνδρας – A Better Man»

Κοινοποίηση
Tweet

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων

Συνεχίζεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων, στην Αγορά Αργύρη που μεταφέρθηκε στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της Γυναικείας Συλλογικότητας Πάτρας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/ Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Πάτρας/ Κέντρο Ερευνών Θεμάτων Ισότητας.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, τις ώρες 18.30–20.00, θα προβληθεί στο χώρο της έκθεσης η ταινία «Ένας Καλύτερος Άνδρας – A Better Man» σε σκηνοθεσία των Attiya khan – Lawrence Jackman. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ από τον Καναδά παραγωγής 2017 και διάρκειας 93 λεπτών.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση

Η ταινία έχει ήδη παρουσιαστεί στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων και τη Διεθνή Αμνηστία.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη. Σύμφωνα με το φιλμ η Attiya Khan που επέζησε μίας περιπέτειας κακοποίησης συναντά τον άνδρα που την κακομεταχειρίστηκε για να δει αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη προκειμένου να γιατρευτούν τα τραύματα που της προξένησε. Η ταινία που πήρε καλές κριτικές, επελέγη ως μία από τις 10 καλύτερες ταινίες του 2017 σύμφωνα με την εφημερίδα The Globe and Mail.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Ώρες λειτουργίας: 9.00- 14.00 και 17.00 -21.00.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture