SPOTLIGHT

/

Τα 19+1 μικρά μυστικά του κούκλου «Master Chef», Πάνου Ιωαννίδη- Έχει κάνει 3 μέρες φυλακή

Κοινοποίηση
Tweet

Έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών

Είναι γεγονός ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, ο εκ των κριτών του «Master Chef» εκτός από καλός στη δουλειά του είναι και ένας γοητευτικός άνδρας ο οποίος έχει κερδίσει τις καρδιές του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί ο έμπειρος σεφ να βάζει πάντα πάνω από όλα τη δουλειά του, έχει όμως και αυτός τα μικρά του μυστικά, ορισμένα εκ των οποίων πλέον αποκαλύπτονται.

1.Δεν  θεωρεί  τον  εαυτό  του  ούτε  όμορφο  , ούτε  σέξι  , άλλωστε  αν  πίστευε  κάτι  τέτοιο  θεωρεί  ότι  θα  έχανε  το  μισό  της  γοητείας  του.

2.Την  μαγειρική  θεωρεί  ότι  την  κληρονόμησε  καθώς  ο  προπάππους  του  ήταν  σεφ  στη  γαλλική  πρεσβεία   της  Κωνσταντινούπολης , ενώ  και  οι  δύο  του  γιαγιάδες  ήταν  Πολίτισσες, άρα  μάστορες  των  γεύσεων.

3.Ξεκίνησε  να  μαγειρεύει  από  παιδί  καθώς  οι  γονείς  του  δούλευαν  και  έτσι  κάποιος  έπρεπε  να  φροντίσει  την  οικογένεια.

4.Έχει  περιγράψει  τα  παιδικά  του  χρόνια  σαν  σκηνή  από  την  ταινία ” Πολίτικη  Κουζίνα ”  του  Τάσου  Μπουλμέτη.

5.Μαγείρεψε  πρώτη  φορά  σε  ηλικία  9  ετών  καθώς  ένιωθε  έμπειρος  και  ώριμος , το  φαγητό  ήταν  ένα  μυδοπίλαφο  και  φυσικά  δεν  τρωγόταν.

6.Δεν  του  αρέσουν  οι  κανόνες  και  οι  περιορισμοί  ούτε  στη  ζωή, ούτε  στη  γαστρονομία  και  θεωρεί  τον  εαυτό  του  μέτριο  στην  ζαχαροπλαστική.

7.Δουλεύει  από  τα  16  για  να  συντηρείται  και  εκτός  από  σεφ  είναι  απόφοιτος  σχολής  τουριστικών  επαγγελμάτων , και  κατέχει  πτυχίο  από  ελβετικό  κολλέγιο   στο  μάρκετινγκ , τη  διοίκηση  εστιατορίων  και  την  ανάπτυξη  προϊόντων.

8.Ο  πατέρας  του  ήταν  σχεδιαστής  κοσμημάτων . Από  το  2007  , που  έφυγε  από  τη  ζωή  δεν  αποχωρίζεται  ούτε  λεπτό  ένα  δαχτυλίδι  που  είχε  φτιάξει  για  εκείνον.

9.Έχει  εργαστεί  ως  private  chef  , αλλά  και  για  μια  δεκαπενταετία ως  Executive chef  στην  πρεσβεία  της  Δανίας  στην  Αθήνα.

10.Μέχρι  την  εφηβεία  του  σκεφτόταν  αν  θα  ακολουθήσει  το  θέατρο  ή  τη  μαγειρική, μάλιστα  είχε  παίξει  και  σε  μια  ερασιτεχνική  ομάδα, αλλά  τελικά  τον  κέρδισε  η  γαστρονομία.

11.Έζησε  4  χρόνια  στην  Ιταλία  , όπου  εργαζόταν  ως  σεφ   σε εστιατόρια  ξενοδοχείων   επέστρεψε  όμως  στην  Ελλάδα  γιατί  νοστάλγησε  το  φως  και  τον  ήλιο.

12.Αντιπαθεί  την  φέτα  ως  πρώτη  ύλη.

13.Σπάνια  μαγειρεύει  για  τον  ίδιο  και  όταν  είναι  σπίτι  , προτιμάει  να  βλέπει  ντοκιμαντέρ  και   να  ακούει  τζάζ.

14.Έχει  δουλέψει  ως  σερβιτόρος, υπάλληλος  συνεργείου  αυτοκινήτων, μπάρμαν  , πλανόδιος  πωλητής  κοσμημάτων   και  ως  μοντέλο  διαφημίσεων.

15.Έχει  συμμετάσχει  στο  ” Top  Chef ” ριάλιτι  μαγειρικής  όπου  και  αποχώρησε  οικειοθελώς  λόγω  έλλειψης  χρόνου.

16.Όταν  του  πρότειναν  να  συμμετάσχει  στο  ”  Master  Chef  ” κατάλαβε  ότι  τον  θέλουν  για  διαγωνιζόμενο  , όμως  πείστηκαν  ότι  άξιζε  να  αναλάβει  τον  ρόλο  του  κριτή.

17.Έχει  κάνει  3  μέρες  φυλακή  στη  Πάρο  καθώς  δεν  διέθετε  άδεια πλανόδιου  πωλητή.

18.Είχε  χίπικη  εμφάνιση  και  αποφάσισε  να  την  αλλάξει  ώστε  οι  συνάδελφοι  του  γαστρονομία  να  τον  παίρνουν  πιο  σοβαρά.

19.Έχει  μαγειρέψει   για  τον  βασιλιά  Γουίλεμ  Αλεξάντερ  της  Ολλανδίας  και  έχει  σερβίρει  μουσακά  τον  πρίγκηπα  Αλβέρτο  του  Μονακό   , ωστόσο  δεν  αποκαλύπτει  λεπτομέρειες  τηρώντας  το  γαστρονομικό  απόρρητο.

20.Πρότυπό  του  ήταν  ένας  μεγαλύτερος  ξάδελφος  του  γιατί  ταξίδευε  διαρκώς, οδηγούσε  γρήγορα  αυτοκίνητα  και  σύλλεγε  έργα  τέχνης  και  αντίκες.

 

Πηγή: lay-out.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight