ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Στεφανόπουλος στο thebest.gr: Ακόμη δεν έχω καταλήξει εάν θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης

Βγενόπουλος Φάνης
Κοινοποίηση
Tweet

Σε φάση αναμονής

Ούτε «ναι», αλλά ούτε και «όχι» στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας δεν έχει πει, ο δικηγόρος Ηλίας Στεφανόπουλος. Ο γιος του αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου, μιλώντας στο thebest.gr για το θέμα, δήλωσε πως ακόμη δεν έχει καταλήξει εάν θα δεχθεί ή όχι την πρόταση του προέδρου της ΝΔ για την Περιφέρεια.

«Έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε για το θέμα με τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανόπουλος.

Ο γιος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας προς το παρόν σταθμίζει όλα τα δεδομένα, ώστε να λάβει την τελική του απόφαση, την οποία θα ανακοινώσει, όπως όλα δείχνουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις