ΑΓΟΡΑ

/

Ο Αύγουστος "έσωσε" τους τζίρους των πατρινών καταστημάτων, στις θερινές εκπτώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Διαβάστε περισσότερα

Στα ίδια επίπεδα με την περυσινή χρονιά καταγράφεται ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων και της Αχαϊκής πρωτεύουσας σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ. Οι έμποροι πήραν μια ανάσα κυρίως τον Αύγουστο, καθώς ο Ιούλιος δεν είχε τις αναμενόμενες εισπράξεις, παρά τις σημαντικές εκπτώσεις στα καταστήματα.

Σέρρες, Καλαμάτα και Κεφαλονιά - Ιθάκη. Μόνο σε αυτές τις τρεις αγορές σημειώθηκε αύξηση τζίρου στις θερινές εκπτώσεις σε σχέση με το καλοκαίρι του 2017, όπως ενημερώνει η ΕΣΕΕ. Η αγορά της Πάτρας παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με το περυσινό καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΟΕΣΠΝΕ Γιώργος Βαγενάς μας εξηγεί

Η έρευνα της ΕΣΕΕ που εμφανίζει την αχαϊκη πρωτεύουσα στα ίδια επίπεδα με πέρυσι σε ότι αφορά και τις θερινές εκπτώσεις, έχει να κάνει με τις εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση Open Mall (Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου), με κύρια δραστηριότητα το λιανικό εμπόριο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά