ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοντεύουν να κλείσουν μήνα ανενεργά κεντρικά φανάρια της Πάτρας - Προσοχή στη Μαιζώνος, από Ερμού εως πλατεία Γεωργίου - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε τις εικόνες

Είναι "νεκρά" εδώ και τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Ο λόγος για τα φανάρια στην οδό Μαιζώνος στο ύψος της Ερμού αλλά και στην πλατεία Γεωργίου. Δύο από τους πλέον κομβικούς φωτεινούς σηματοδότες, δεν λειτουργούν εδώ και σχεδόν έναν μήνα και πεζοί και οχήματα κινούνται στο κέντρο κατά προσέγγιση και την διακριτική τους ευχέρεια.

Πλατεία Γεωργίου

Πλατεία Γεωργίου

Πλατεία Γεωργίου

Πλατεία Γεωργίου

Τα συνεργεία της φωτεινής σηματοδότησης θα πρέπει να επέμβουν ή έστω τροχονόμος να ρυθμίζει την κίνηση στις κεντρικότατες διασταυρώσεις, από τις οποίες διέρχονται καθημερινά χιλιάδες οχήματα και πεζοί.

Μαιζώνος και Ερμού

Μαιζώνος και Ερμού

Μαιζώνος και Ερμού

Μαιζώνος και Ερμού

Πληροφορίες από κύκλους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αναφέρουν πως τα συνεργεία της φωτεινής σηματοδότησης αναμένεται να εργαστούν εντατικά μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να συντηρήσουν το δίκτυο των φαναριών.

Ωστόσο τίθεται και ζήτημα άμεσης ανταπόκρισης καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ατυχήματος, ειδικά σε πολυσύχναστες διασταυρώσεις.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις