SPORTS

/

Πανηλειακός: Υπό διάλυση αλλά...πρωτοπόρος!

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ρόδος νίκησε τον Πανηλειακό (2-0) - Αναλυτικά ο αγώνας

Η ποδοσφαιρική Κυριακή ξεκίνησε για την ομάδα της Ρόδου από νωρίς το μεσημέρι. Στις 12.00 αρκετοί φίλοι της ομάδας της Ρόδου συγκεντρώθηκαν στις σκάλες του Δημαρχείου της Ρόδου για να διατρανώσουν με αυτόν τον τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους για όλα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα που ευρισκόμενη στην πρώτη θέση βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης!!!

Χωρίς Διοίκηση και με τον Χρυσόστομο Ψελλα υπό παραίτηση είναι διάχυτος στον κόσμο της Ρόδου ο προβληματισμός για το αύριο αλλά κι ο τρόπος που αρκετοί από τους ¨εκλεκτούς¨ Διοικούντες εγκατέλειψαν το πλοίο.

Κι αυτό φάνηκε κι από το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε στο γήπεδο από την πλευρά του συνδέσμου φιλάθλων της ΚΑΚΙΑΣ ΣΚΑΛΑΣ αλλά κι από την κίνηση που έκαναν οι παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε από την εξέδρα ήταν ¨ Ρόδο παίξε για τον λαό σου, κι όχι για τον που...η τον πρόεδρο σου¨ τραγουδούσαν εν χορω οι φίλοι της ομάδας φωτογραφίζοντας φυσικά τον Τώνη Μαρτίνη.

Οι παίκτες στην παράταξη τους το γήπεδο πήγαν με ένα λουλούδι στην ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τους φίλους τους για όλη αυτήν την συμπαράσταση αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τώρα που η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού κι ομολογουμένως έπαιξαν στην συνέχεια για τον κόσμο τους, την τεχνική ηγεσία ολόκληρη αλλά και τον Χρυσόστομο Ψέλλα που ήταν στο πλευρό τους κάνοντας πράξη την υπόσχεση του από την συνέντευξη τύπου πού έδωσε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Και το πιο παράδοξο από όλα κάτι για το οποίο μίλησε κι ο Γιώργος Στράντζαλης αμέσως μετά;

Η Ρόδος με την νίκη της επί του Πανηλειακού με 2-0 βρίσκεται ΠΡΩΤΗ στον βαθμολογικό πίνακα.

Και πλέον ο αποχωρήσας πρόεδρος της απαντώντας μεσοβδόμαδα σε δηλώσεις συνεργατών του και στις διαμαρτυρίες του κόσμου καλούσε τώρα όποιον ενδιαφέρεται να έρθει κοντά στην ομάδα. Έπρεπε όμως οπωσδήποτε να το έχει κάνει πιο νωρίς και να έχει βρει την διάδοχη κατάσταση και στην συνέχεια  να έκανε πράξη ότι είχε στο μυαλό του.

 

Σε καίρια σημεία

 

Με όσα έχουν συμβεί η Ρόδος ήταν αγχωμένη αλλά και δυνατή στον αγωνιστικό χώρο και δεν αντιμετώπισε ουσιαστικά κανένα  πρόβλημα απέναντι σε έναν μέτριο Πανηλειακό (που είχε και τις απουσίες των Μπρη, Κολόκα, Θωνιάτη, Αργυρόπουλου) ο οποίος προσπάθησε αλλά οι παίκτες του δεν μπήκαν στην περιοχή του Σουμουλίδη. Η Ρόδος επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή, πέτυχε δυο πολύ όμορφα γκολ σε καίρια σημεία και πήρε τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην κορυφή απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν απείλησε.

Οι παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη μπήκαν με άγχος στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχε τις απουσίες των Γήττα και Μαραγκουδάκη που είχαν κάρτες.

Το γκολ του Τοπάλη έλυσε τα πόδια τους κι είχαν κάποιες καλές προσπάθειες αλλά χωρίς να φτάσουν σε υψηλά σημεία απόδοσης.

Η όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη στο 29΄ και το πανέμορφο γκολ του Κακλαμάνου στο 75΄ τους έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς και τους επιτρέπει παρά τα ...πρόθυρα διάλυσης να αναπνέουν τον αέρα της κορυφής.

 

Φάσεις και γκολ

 

14΄ Ο Ανωγειαννακης εκτέλεσε φάουλ, ο Κακλαμάνος έπιασε την κεφαλιά αλλά θα μπλοκάρει ο Μανωλόπουλος .

17΄Ο Γ. Καντιμοίρης από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Μανωλόπουλος και πάλι, έδιωξε σε κόρνερ αυτή την φορά.

29΄Ο Τοπάλης με απευθείας άπιαστο χτύπημα φάουλ νικάει τον Μανωλόπουλο και γράφει με πολύ όμορφο τρόπο το 1-0

47΄Από σέντρα του Λιόλιου ο Μανίκας από καλή θέση θα πιάσει το σουτ που θα φύγει άουτ.

54΄ Μια φορά που μπορεί να πει κανείς πως απείλησε ο Πανηλειακός όταν ο Σουμουλίδης μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μπράβου.

75΄Ο Λιόλιος τροφοδότησε τον Κακλαμάνο κι εκείνος πλάσαρε ψηλοκρεμαστά για να γίνει έτσι το 2-0.

 

Από την Ρόδο ξεχώρισαν περισσότερο οι Λιόλιος, Σκαρλάτος και Στ. Καντιμοίρης.

Από τον Πανηλειακό άρεσαν περισσότερο οι Κοτσώνης, Αντωνόπουλος και Μπράβος.

 

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσαμούρη, Ζησιμόπουλου και Σουρή από τον Πειραιά. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καραγιαννίδης, Κεφαλούκος από την Ρόδο και ο Ιω. Σωτηρόπουλος από τον Πανηλειακό.

 

ΡΟΔΟΣ: Σουμουλίδης, Λιόλιος, Καραγιαννίδης, Σκαρλάτος (80΄Μπιμπίρης), Μανίκας, Τοπάλης (84΄Ντάλλας), Ανωγειαννάκης (63΄Τσιφλίδης), Σ. Καντιμοίρης, Κακλαμάνος, Κεφαλούκος, Γ. Καντιμοίρης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μανωλόπουλος, Αντωνόπουλος, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Δούλος, Μπράβος, Ιω. Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Δ. Σωτηρόπουλος (74΄Γεωργόπουλος), Νικολόπουλος, Τσουκαλάς

 

Στο τέλος του αγώνα κι ενώ οι παίκτες χειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας οι οργανωμένοι ξέσπασαν με άλλα συνθήματα με δεδομένη και την νίκη της ομάδας τους.

Νάσος Σκούρας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports