ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε η πορεία κατά του πολυνομοσχεδίου - Μεγάλη η συμμετοχή παρά τη βροχή - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Αφετηρία το Εργατικό Κέντρο

19.49: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου, που έγινε την Πάτρα. Εκατοντάδες εργαζόμενοι, παρά τη βροχή, βρήκαν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι κατά των μέτρων που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, με σημείο αιχμής, τον τρόπο λήψης αποφάσεων από τα εργατικά συνδικάτα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η πορεία κύλησε ομαλά και ειρηνικά, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός, καθώς στην «ουρά» της πορείας βρίσκονταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία προχώρησαν σε αναγραφή συνθημάτων σε τραπεζικό υποκατάστημα.

Αντίθετα ένταση επικράτησε στην Αθήνα, όπου έπεσαν χημικά και μολότοφ έξω από τον Αγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή.

Μολότοφ και χημικά έξω από τον Άγνωστο Στρατιώτη για το πολυνομοσχέδιο

19.31: Χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο πέρασε από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας της Πάτρας, η «ουρά» της πορείας που βρίσκεται σε εξέλιξη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και κατευθύνεται προς την πλατεία Γεωργίου.

19.25: Στη οδό Γούναρη βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου. Επί ποδός και η Αστυνομία καθώς στην «ουρά» της πορείας βρίσκονται και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία πρόσφατα είχαν επιτεθεί με μολότοφ στο δικαστικό μέγαρο.

19.14: Πριν από λίγο ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Πάτρας κατά του πολυνομοσχεδίου που περνάει απόψε από τη Βουλή. Οι συγκεντρωμένοι, πάνω από 550 άτομα, παρά τη βροχή ξεκίνησαν από την πλατεία Όλγας και αυτή την ώρα ακολουθούν την οδό Μαιζώνος με κατεύθυνση προς την πλατεία Γεωργίου.

Επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία, η οποία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Νωρίτερα

Πάνω από 250 άτομα έχουν συγκεντρωθεί, μέχρι ώρας, έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη, παρά τη βροχή, για να διαμαρτυρηθούν κατά του πολυνομοσχεδίου που περνάει από τη Βουλή. Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση συμμετέχουν και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, όπως και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται, για τη διάταξη που αφορά τον τρόπο κήρυξης της απεργίας ουσιαστικά βάζει ένα τέλος στο απεργιακό δικαίωμα.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή. Πάνω από 100 άτομα βρίσκονται υπό βροχή στην οδό Κολοκοτρώνη και ο κόσμος συνεχίζει να συρρέει.

 

Νωρίτερα

Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη Βουλή. Το ΠΑΜΕ καλεί στα συνδικάτα σε κινητοποίηση επίσης έξω από το εργατικό κέντρο Πάτρας στις 6:30 το απόγευμα.

Ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος στην πλατεία Όλγας.

Το πρωί δικηγόροι, νοσοκομειακοί γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές και εργαζόμενοι στους ΟΤΑ έκαναν στάσεις εργασίας ενώ στην αποψινή κινητοποίηση συμμετέχουν και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις