Το πιο γευστικό ντεμπούτο του 2018!
Τιμά δεόντως τις γιορτινές γαστριμαργικές απαιτήσεις των ημερών το αγαπημένο εστιατόριο Mesogeios στην παραλία Καστελόκαμπου. Φημισμένο για τη δημιουργική, μεσογειακή κουζίνα των ιδιαίτερων γεύσεων με τη σφραγίδα του γνωστού συμπολίτη σεφ Γιάννη Κόντη, λειτουργεί all day αυτό το Σάββατο και από το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας κυρίως έμφαση στο τραπέζι των αργιών –Δευτέρα 1/1 all day, Τρίτη 2/1 από μεσημέρι ως νωρίς το βραδάκι- ώστε το νέο έτος 2018 να εισβάλει με εκλεκτές απολαύσεις του ουρανίσκου.
Η Mesogeios εδώ και 24 χρόνια, έχει κάνει τη δική της «τομή» στην πατρινή κουζίνα μεταφέροντας στα μέρη μας πρωτοποριακά πιάτα του Γιάννη Κόντη, που έχει διακριθεί στο παρελθόν στο απαιτητικό γευστικό προσκήνιο της Νέας Υόρκης. Για το διήμερο των πρωτοχρονιάτικων αργιών, που θα μας βρει όλους πιο χαλαρούς και ξεκούραστους με διάθεση για οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, προτείνει μεταξύ άλλων:
_ Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα με γαλλικό κατσικίσιο τυρί, κονιάκ, σταφίδες και ρόδι.
_Τάρτα με σπανάκι ανθότυρο και ψητές κόκκινες πιπεριές.
_Λιγκουινι με καπνιστό σολομό και κρέμα χαβιάρι
_Τσιπούρα φιλέτο με λευκό κρασί και αρωματική σάλτσα βουτύρου.
_ Χοιρινό Τornedo με μανιτάρια μορχελές και κρασί πόρτο.
_Φιλέτο τυλιχτό σε σφολιάτα με μανιτάρια τρούφα.
_Ταλιάτα γάλακτος με σπαράγγια και αρωματική βινεγκρέτ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr