ACHAIA TASTE

/

Ενθουσιασμός στην ημερίδα του Ελληνογαλικού δικτύου Καινοτομίας για το νέο κρασί της οινοποιϊας Κολυπέρα

Κοινοποίηση
Tweet

Εκδήλωση υπό την αιγίδα της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα

Στo πλαίσιο της 2ης Ημερίδας του Ελληνογαλλικού Δικτύου Καινοτομίας MAZINNOV, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, παρουσιάστηκε το νέο κρασί που προέκυψε από την συνεργασία του Οινολόγου Χρήστου Κολυπέρα, της Οινοποιίας Κολυπέρα, με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Πουλά του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γάλλος πρέσβης  Christophe  Chantepy και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο προϊόν που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το υψηλό πολυφαινολικό περιεχόμενό του και τις αυξημένες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Στην ημερίδα συμμετείχαν επενδυτικοί φορείς, εκπρόσωποι ελληνικών και  γαλλικών τραπεζών, καθώς και σειρά από ελληνικές και γαλλικές επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στη Γαλλική Πρεσβεία όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις συνεργασίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life