ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποτάμια οι δρόμοι από την πρωινή καταιγίδα στην Πάτρα - Προσοχή στην οδήγηση - Βροχές μέχρι το μεσημέρι στα Δυτικά

Κοινοποίηση
Tweet

Φθινόπωρο ξανά...

Ισχυρή βροχόπτωση σημειωνεται αυτή την ώρα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα στα γνωστά... επικίνδυνα σημεία τςη πόλης να σχηματίζονται ποτάμια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις όπως η παραλιακή Ακτή Δυμαίων η οδήγηση γίνεται με δυσκολία και μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.

 

*Πρώτη ενημέρωση 7.25πμ

Με βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσει και η σημερινή ημέρα στη Δυτικη Ελλάδα και στην Πάτρα πιο συγκεκριμένα. Μπορεί η ένταση να είναι ίσως λίγο μικρότερη από τα χθεσινά φαινόμενα ωστόσο οι βροχές θα συνοδεύσουν τους κατοίκους της ευρυτερης περιοχής τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Το δεύτερο μισό της ημέρας τα φαινομενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Ο υδράργυρος φαίνεται να σημειώνει περαιτέρω πτώση και έτσι να μην ξεπερνά τους 16-17Oc, ενώ οι δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι δείχνουν να διατηρούνται στο Ιόνιο με εντάσεις στα 6-7bf. 
Έγινε… Βενετία το Ρίο της Πάτρας – Πλημμύρισαν οι δρόμοι από τη βροχή – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υποχώρησε η άσφαλτος από την κακοκαιρία στο κέντρο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις