Κάθε γλώσσα, μια γέφυρα που μας ενώνει!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου μετά τις 6 το απόγευμα ο χώρος της Veso Mare γέμισε με μαθητές, γονείς και καθηγητές.
O οργανισμός Κουτσαντώνη εξασφάλισε στα παιδιά ένα ταξίδι στον κόσμο των ξένων γλωσσών με πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια! Έμαθαν χρήσιμες φράσεις σε όλες τις γλώσσες τις οποίες έγραψαν σε μπαλόνια, ζωγράφισαν σε χαρτόνι και αντιστοίχισαν κάρτες σε κάθε χώρα. Mικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού και το Face-Painting. Από τη μέρα αυτή δε θα μπορούσε να λείψει το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής που ήταν εκεί με τη δική του, μοναδική Γλώσσα!
Παράλληλα το προσωπικό του ομίλου ενημέρωσε τους γονείς και τους περαστικούς για τις ξένες γλώσσες και τη χρησιμότητά τους, φέρνοντας σε επαφή με την ποικιλία των γλωσσών που διαθέτει η Ευρώπη.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κλήρωση πλούσιων δώρων και υποτροφίες από τα Φροντιστήρια Κουτσαντώνη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr