ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Δώρο από τους υπεύθυνους της ομάδας

Λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός από τις εγκαταστάσεις της 82ης ΔΕΘ εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του προσέφερε μια ασπρόμαυρη ποδοσφαιρική φανέλα. «Πάμε για πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΔΕΘ - HELEXPO, Τάσου Τζήκα, προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου από την πλευρά του υποστήριξε πως η αρχή με το να χαρίζεται φανέλα στον πρωθυπουργό έγινε πέρσι, μια κίνηση που σκοπεύουν οι ασπρόμαυροι να την κάνουν θεσμό.

Στη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ συμμετείχαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, Ερευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος, οι υφυπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης και Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Την ίδια ώρα άλλοι υπουργοί έκαναν εγκαίνια περιπτέρων στους χώρους της ΔΕΘ και στη συνέχεια περιοδείες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις