ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστροφή στο... σπίτι για τους εκδρομείς του Αυγούστου - Γέμισαν οι αυτοκινητόδρομοι της Δυτικής Ελλάδας χθες - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Αυξημένη η κίνηση στους αυτοκινητόδρομους

Κυριακή.. επιστροφής η χθεσινή για τους περισσότερους από τους εκδρομείς του Αυγουστου και το εθνικό οδικό δίκτυο γέμισε χθες από οχήματα που επέστρεφαν στις πόλεις.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος του Αλισσού Αχαΐας στο ρεύμα προς Πάτρα. Η επιστροφή των εκδρομέων από τις εξορμήσεις του Δεκαπενταύγουστου σε συνδυασμό με την επιστροφή των Πατρινών που πήγαν για μπάνιο στις παραλίες τις περιοχής προκαλεσαν μεγάλο κυκλοφοριακό …φόρτο στο δρόμο.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κίνηση στην Ολυμπία Οδό και στην Ιόνια Οδό. Μικρή ανάσχεση οχημάτων, αναμενόμενη , παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα καθώς στη Γέφυρα διοχετεύονταν όλα τα αυτοκίνητα τα οποία έρχονταν από την Ιόνια Οδό αλλά και από την Ναύπακτο χωρίς όμως μεγάλη αναμονή. Στην πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου υπήρχε κίνηση τα Ferrry Boat έφευγαν γεμάτα χωρίς όμως προβλήματα και εκεί.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το nafpaktianews.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις