Οι ράμπες λειτουργούν κανονικά από την αρχή του καλοκαιριού σε Πλαζ και Άγιο Βασίλειο
Ο Δήμος Πατρέων ανακοίνωσε τον τρόπο και τα μέρη που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τηλεχειριστήριο για τις ράμπες Seatrac που υπάρχουν στις παραλίες της Πλαζ και του Αγίου Βασιλείου. Οι ράμπες λειτουργούν κανονικά από την αρχή του καλοκαιριού και στις δύο παραλίες.
Η ανακοίνωση του Δήμου:
«Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι και φέτος μετά από προσπάθειες του Δήμου Πατρέων και του Κοινωνικού Οργανισμού λειτουργούν οι ράμπες SEATRAC τόσο στην περιοχή της πλαζ στην Αγυιά της Πάτρας, όσο και την παραλία του Αγίου Βασιλείου.
Όσοι ωφελούμενοι επιθυμούν να παραλάβουν/δανειστούν τηλεχειριστήριο για να χρησιμοποιούν τις ράμπες SEATRAC μπορούν να απευθύνονται:
-Στο φυλάκιο της πλαζ στον φύλακα των εγκαταστάσεων
-Στο ισόγειο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (Γούναρη 76), καθημερινές και ώρες 9:00 π.μ. έως 13:00 στον αρμόδιο υπάλληλο (Σταμάτη Επαμεινώνδα), αφού συμπληρώσουν μια Αίτηση - Δήλωση Ευθύνης και υπογράψουν το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής του τηλεχειριστήριου.
(Απαραίτητα δικαιολογητικά: Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας και Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναπηρίας).»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάτρα: Επιστρέφει το seatrac στην Πλαζ και τον Άγιο Βασίλειο
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr