ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπάζα και σκουπίδια στην ακτή της Παραλίας

Κοινοποίηση
Tweet

Οι κάτοικοι ζητούν από τον Δήμο να παρέμβει

"Κάποτε ήταν η καλοκαιρινή ανάσα των πατρινών, κάποτε ήταν τα μπάνια του λαού της πόλης  και οι καλοκαιρινές διακοπές των πιο ευκατάστατων. Πάντα όμως ήταν η μόνη λύση για τους ντόπιους ανεξαρτήτως βαλαντίου." αναφέρει χαρακτηριστικά για την Παραλία Πατρών σε επικοινωνία του με το thebest.gr ο Δημήτρης Αλεξίου και συνεχίζει:

"Κακές επιλογές στην αρχή, κάποιες προσπάθειες αργότερα, επιχωματώσεις, επιλογή της Πάτρας για εγκατάσταση του βιολογικού, αντιδράσεις των κατοίκων χωρίς αποτέλεσμα.

Ήρθε ο Καποδίστριας. Κάποιοι προσπάθησαν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Με χίλιες δυσκολίες έγινε ο συνδετήριος αγωγός λυμάτων ώστε να ελπίζουμε να ξαναδούμε την Παραλία καθαρή.

Ήρθε ο Καλλικράτης. Σχεδιάζεται ξανά η ξεχασμένη ανάπλαση της Παραλιακής ζώνης της Παραλίας.

Έγινε το Νότιο Πάρκο και μπράβο!!! Μόνο που τώρα ο Νότος του Δήμου είναι πιο Νότια! Και εδώ η εικόνα είναι ντροπή. Ντροπή για όλους μας. Αλλά πιο πολύ γι‘ αυτούς που αποφασίζουν για την διάθεση των πενιχρών έστω πόρων."

Και προσθέτει στη συνέχεια ο κάτοικος Παραλίας Πατρών κ. Αλεξίου: "Όμως κύριοι, για να φανεί η θάλασσα, για να ξαναδούμε την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος, για να ξανά-χαρούμε τον θαλάσσιο ορίζοντα το καλοκαίρι του 2017, για να φύγουν τα μπάζα των εργολάβων που πληρώθηκαν από μας, για να μην ντρεπόμαστε περισσότερο για την κατάντια μας, δεν χρειάζονται πολλοί πόροι ή τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν, φτάνει λίγο μυαλό, λίγη διάθεση, λίγη προσπάθεια, ακόμα - ακόμα και λίγη ψηφοθηρία νοτιότερα.

Είμαστε όλοι κουρασμένοι από την γενικότερη κατάσταση αλλά ταυτόχρονα και θυμωμένοι.  Και πολλές φορές ο θυμός οδηγεί σε έντονες αντιδράσεις."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις