ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο σε ολόκληρη τη χώρα

Κοινοποίηση
Tweet

Αναλυτική πρόγνωση

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας που εκδόθηκε την Τρίτη 18-04-2017 / 0600 τοπική. Πρόγνωση για σήμερα Τρίτη 18-04-2017

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις

Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασια: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη από 02 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν από τα βορειοδυτικά και πιθανόν να βρέξει τοπικά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους 4 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 10 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 07 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια.

Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασια: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν.

Θερμοκρασια: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 19-04-2017

Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά

7 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε

Βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε άνοδο.

amna.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις