CULTURE

/

Έρχεται 20 Απριλίου και στην Πάτρα το φιλμ «Ares: Κίνδυνος στο Παρίσι» -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για μία δυστοπική ματιά στο μέλλον της Γαλλίας

Είδαμε το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ στα Στερ/Odeon ενώ η ταινία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017. Ο λόγος για την μελλοντολογική περιπέτεια «Ares: Κίνδυνος στο Παρίσι».

Μία δυστοπική ματιά στο μέλλον της Γαλλίας, όπου βασιλιάς είναι η βία, οι ηθικές αρχές έχουν καταλυθεί και το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι οι μάχες μέχρι θανάτου.

Σύνοψη

Το έτος είναι 2035 και η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου.

Ο Ρέντα, γνωστός ως «Άρες», είναι ένας βετεράνος μαχητής που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μικροδουλειές για την αστυνομία. Όταν η αδερφή του κατηγορείται για οπλοκατοχή, θα διακινδυνέψει τα πάντα ώστε να καταφέρει να σώσει αυτήν και τις κόρες της.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πατρίκ Μπενέ
Με τους: Όλα Ραπάς, Μίσα Λεσκότ, Τιερί Ανσίς, Ρουθ Βέγκας Φερνάντεζ.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture