SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία στη Βιτόρια για τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση
Tweet

Ένα παιχνίδι καθοριστικό για την τελική κατάταξη του Κυπελλούχου Ελλάδας στην πρώτη οκτάδα

Ακόμη ένα δύσκολο βράδυ περιμένει απόψε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στη Βιτόρια (22:00) την πολύ ισχυρή και επανακάμψασα σε υψηλό επίπεδο Μπασκόνια.

Ένα παιχνίδι καθοριστικό για την τελική κατάταξη του Κυπελλούχου Ελλάδας στην πρώτη οκτάδα, με τους «πράσινους», εφόσον νικήσουν, να έχουν βλέψεις ακόμη και για την πρώτη τετράδα, σε συνάρτηση με την πορεία της Φενέρμπαχτσε.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Πιστεύω πως είμαστε σε αυτό το σημείο και θα παλέψουμε για τη νίκη» δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, δίνοντας το στίγμα της ομάδας του.

«Πρέπει να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η Μπασκόνια στηρίζει πολλά σε αυτό, καθώς οι Σενγκέλια, Χάνγκα και Τιγί έχουν έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ και δίνουν συνεχώς δεύτερες κατοχές και ανοικτά τρίποντα στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους», ανέλυσε το παιχνίδι του αντίπαλου.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της Πέμπτης θα αναμετρηθούν: Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε (19:30), Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:05), Ολίμπια Μιλάνο-Μπάμπεργκ (21:45).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Στα πλέι οφ και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός

Πηγή

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports