Εξετάζονται μωρά και ηλικιωμένοι μέσα στο κρύο
Μεγάλα προβλήματα επικρατούν το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες καθώς το πετρέλαιο έχει τελειώσει εδώ και 8 ημέρες και το κτίριο είναι «παγωμένο».
Συνέπεια όλων αυτών είναι οι γιατροί να προσπαθούν να εξετάσουν με απαγορευτική θερμοκρασία ασθενείς που κατά κύριο λόγο ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι και τα βρέφη.
«Ήρθε ηλικιωμένος ασθενής με λοίμωξη του αναπνευστικού και δεκατική πυρετική κίνηση και δεν μπορούσα να βάλω το ακουστικό να τον ακούσω, γιατί από το κρύο αδυνατούσε να σηκώσει την μπλούζα του», με αυτά τα λόγια περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί, ο διευθυντής και επιστημονικός υπεύθυνος Διονύσης Χρυσάφης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr