SPORTS

/

Η δέσμευση τοτ ΣΕΓΑΣ υλοποιήθηκε-Καταβλήθηκαν τα χρήματα της πριμοδότησης

Κοινοποίηση
Tweet

Συνολικά 150.000 ευρώ μοιράστηκαν αθλητές και προπονητές

Την δέσμευση της υλοποίησε η ομοσπονδία, καθώς λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου κατέβαλε σε προπονητές και αθλητές τα χρήματα  που τους αναλογούν από το σύστημα πριμοδότησης.

Συνολικά 150.000 ευρώ μοιράστηκαν αθλητές, προπονητές και σωματειακοί προπονητές, που στην ουσία "εξαργύρωσαν" τις καλές αγωνιστικές τους εμφανίσεις στο 2016.

Ο ΣΕΓΑΣ είναι η μόνη ομοσπονδία που έχει σύστημα πριμοδότησης - με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια - και έχει καταφέρει μέσα από αυτό να δώσει οικονομικό κίνητρο σε αθλητές και προπονητές.

Το συγκεκριμένο σύστημα οικονομικής επιβράβευσης αθλητών και προπονητών, θα αποτελέσει και το 2017 βασικό εργαλείο της ομοσπονδίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χρονιά των επιτυχιών για τον ελληνικό στίβο - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports