Ο Κώστας Πελετίδης καυτηρίασε τη στάση των δυο παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο
Για «λαγούς» που θέλουν να βάλουν τους Πατρινούς να πληρώσουν το κόστος λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, κατηγόρησε τις παρατάξεις Χριστόπουλου και ΡΑΠ, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετιδης. Όπως είπε ο δήμαρχος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο για την κινητοποίηση της 9ης Δεκεμβρίου, η στάση των συγκεκριμένων παρατάξεων «δείχνει σε πιο μετερίζι κάθονται».
Ο Κώστας Πελετίδης καυτηρίασε τη στάση των δυο παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς όπως είπε την ώρα που οι Δήμοι Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση για να αναλάβει η ίδια το κόστος λειτουργίας του φράγματος, oι παρατάξεις Χριστόπουλου και ΡΑΠ, σπεύδουν να δηλώσουν ότι το κόστος πρέπει να το αναλάβουν οι δημότες.
«Η θέση τους δεν αντέχει στην κοινή λογική. Το κόστος για τον Δήμο Πατρέων από τη λειτουργία του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, θα είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Χρήματα που θα πάρει η κυβέρνηση και θα δώσει στους δανειστές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πατρέων.
Ο δήμαρχος Πατρέων επανέλαβε τη θέση του για τη δημιουργία ενός δημόσιου φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, από το οποίο θα υδροδοτηθεί η Πάτρα και αρδευτεί η Δυτική Αχαΐα.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο ο Κ. Πελετίδης – Κλειστό το Δημαρχείο
Πάτρα: Πάλι στους δρόμους στις 9 Δεκεμβρίου – Κάλεσμα Πελετίδη για την κινητοποίηση του Δήμου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr