Απαντήσεις επί απαντήσεων με φωτογραφικά... ντοκουμέντα...
Συνέχεια στα όσα διαδραματίστηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη κατά την συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα με τις δημοσιογράφους του Alpha και του star περί απολύσεων δημοσιογράφων κι εργαζομένων από την κυβέρνηση εξαιτίας της μη αδειοδότησης των καναλιών τους δόθηκε σήμερα μέσα από τα … social media.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα μαζί με βουλευτές της ΝΔ σχολιάζοντας:
"Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές" φωτογραφίες" έγραψε χαρακτηριστικά.
Η απάντηση στον κ. Πολάκη ήρθε διαδικτυακά μέσω twitter όμως αυτή τη φορά από τον Δήμο Βερύκιο , ο οποίος συνεχίζοντας την τακτική της ανάρτησης φωτογραφιών, ανέβασε μια φωτογραφία της κ. Τσικρίκα με τον Αλέξη Τσίπρα σχολιάζοντας:
Η ανταπάντηση του κ. Πολάκη ήρθε σε post του δημοσιογράφου του star Νίκου Τσιλιπουνιδάκη. Ο Υπουργός σχολίασε οτι η φωτογραφία της κ. Τσικρίκα με τον κ. Τσίπρα είναι φωτομοντάζ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr