Μόνο η ανακοίνωση μένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία
Ολυμπιακός και Πάουλο Μπέντο έδωσαν τα χέρια και ο Πορτογάλος είναι οριστικά ο νέος προπονητής του συλλόγου. Την Τρίτη η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους.
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί και με τη βούλα η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων".
Πριν από λίγα λεπτά ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται την Τρίτη (9/8) να ανακοινωθεί η πρόσληψή του με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Μπέντο θα φέρει στην Ελλάδα τέσσερις συνεργάτες του.
Την Τετάρτη (10/8) αναμένεται να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και να παρουσιαστεί στον Τύπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποδόσφαιρο: Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας στην Τουρκία
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr