SPORTS

/

Μπάντμιντον: Η Πάτρα πάει στην Σερβία

Κοινοποίηση
Tweet

Για διεθνές τουρνουά

Αναχωρεί η ομάδα Μπάντμιντον της Πάτρας για το διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Novisad της Σερβίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν απο 15 έως 20 Ιουνίου.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν ειναι οι Κτενάς Γιώργος, Δεληβοριά Χριστίνα, ΝΕΠ και Μαντούκας Θεόδωρος, Αθανασόπουλος Κωστής, Αθανασόπουλος Νίκος, Σωτηρόπουλος Άκης Απολλώνιος Πατρών.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπονέλης Γιώργος. Τέλος οι υποχρεώσεις των αθλητών μας ολοκληρώνονται με το Πανελλήνιο u13 που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο 26 Ιουνίου κ στην συνέχεια με το Βαλκανικό u17 που θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου στην Προύσα της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάντμιντον: Ιστορική επιτυχία για την Ελλάδα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports