Για το μέλλον της ομάδας
Κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για την Παναχαϊκή, ειδικά μετά την πρόθεση της διοίκησης να μην παρατάξει τους "κοκκινόμαυρους" κόντρα στην Καλλιθέα. Και αυτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αφαίρεση των τριών βαθμών, για την υπόθεση του Μαζιώτη.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινή προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν να πάνε σήμερα στο γήπεδο την Τετάρτη για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ως την Παρασκευή δεν πληρωθούν οι Περίκο, Ντελέκος, Καρβουνιάρης, Τζίλας, τότε από τους Αχαιούς θα αφαιρεθούν 12 βαθμοί, ενώ αν δεν τακτοποιηθεί και ο Μαζιώτης, τότε θα αφαιρεθούν ακόμα τρεις που αντιστοιχούν στο τελευταίο ματς που έδωσαν, αυτό απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr