Ο λόγος για τους Θεοδώρου, Κυριακοπούλου και Ντεντόπουλο
Πατρινά μετάλλια είχαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Γεράσιμο Θεοδώρου να κατακτά το χρυσό στη σφαιροβολία, την Κατερίνα Κυριακοπούλου το αργυρό στο ύψος, όπως και ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος στα 5000 μέτρα βάδην, ενώ το χάλκινο κέρδισε η Μακρή επίσης στο βάδην.
Ο Γεράσιμος Θεοδώρου που ανήκει την ομάδα του Ολυμπιακού, δήλωσε: "'Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αν και προσδοκούσα καλύτερη επίδοση.
Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στον Αγιο Κοσμά , όπου θα προσπαθήσω να βελτιώσω ακόμη περισσότερο την επιδοσή μου".
Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής Κατερίνα Κυριακοπούλου, είχε την τιμητική της από τους σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης στη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι τόνισαν ότι η αθλήτρια του Βασίλη Βενιέρη είναι η πιο ποιοτική αγωνιστικά στην Ελλάδα.
Η "κοκκινόμαυρη" άλτρια σχολίασε στο thebest.gr:
"Είμαι ικανοποιημένη πρωταρχικά από την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό μου. Ξεκίνησα άλματα πριν ενάμισι μήνα περίπου και βρέθηκα στα μετάλλια, από αυτό και μόνο είμαι ευχαριστημένη.
Από εκεί και πέρα τώρα βλέπω τον ανοικτό, όπου θα ξεκουραστώ λίγο και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε με τον προπονητή μου γι αυτό".
Ο Κωνστνατίνος Ντεντόπουλος τερμάτισε δεύτερος στα 5000 μέτρα βάδην. Ο αθλητής της Ντίνας Μπορνιβέλη τόνισε:
«Ήταν ένας καλός αγώνας, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου το οποίο δεν μου επέτρεψε να κάνω μια καλύτερη επίδοση που θα σήμαινε και ατομικό ρεκόρ, παρόλα αυτά ήμουν κοντά στο προηγούμενο μου που ήταν 20.47 στην ίδια διοργάνωση γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί εξακολουθώ να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση.
Ήταν αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου, ενώ ο επόμενος θα είναι το πανελλήνιο ανδρών και νέων στα Μέγαρα (5 Μαρτίου ) στα 20 χιλιόμετρα όπου πρώτος μου στόχος είναι να επαναλάβω την περσινή μου επιτυχία όπου κατέκτησα δυο μετάλλια και να κάνω μια καλή επίδοση και γιατί οχι ενα νέο ατομικό ρεκόρ» .
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr