SPORTS

/

Η Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό με Αναγέννηση Καρδίτσας

Κοινοποίηση
Tweet

Δεν τα κατάφερε για Αγυιά

Tο ματς της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ορίστηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, αν και στην πατρινή ομάδα πίστευαν ότι ο αγώνας θα γινόταν στην Αγυιά.

Ο Ποτής Τσιριμπής είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι η Παναχαϊκή θα επέστρεφε στο γήπεδο της Αγυιάς την 20ή αγωνιστική απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ωστόσο, οι Αχαιοί δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται και έτσι η διοργανώτρια αρχή όρισε τον αγώνα της Δευτέρας (22/02) με τους «κιτρινόμαυρους» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ θα πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή ύψους 3.300 ευρώ προς τον Μάρκο Μαραγκουδάκη για να μην χάσει τρεις πόντους και κατρακυλήσει στην τελευταία θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Καταστροφική εξέλιξη για την Παναχαϊκή

Πηγή: flnews.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports