SPORTS

/

Λυκούδης: "Ώρα να μαζέψουμε βαθμούς"

Κοινοποίηση
Tweet

Tόνισε ο προπονητής της Παναχαϊκής

Μια μέρα έχει απομείνει για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το βράδυ (20.00) του Σαββάτου, θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 17η αγωνιστική της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» με στόχο να πάρει μια ακόμα νίκη.

Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυναμική στα τελευταία ματς.

Παρολαυτά εμείς από την πλευρά μας ήρθε η ώρα να μαζέψουμε βαθμούς για να πετύχουμε στο στόχο της παραμονής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 17η αγωνιστική της volleyleague είναι από τα πλέον σημαντικά στη μάχη που δίνει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και έχουμε ανάγκη τους βαθμούς της νίκης.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους οπαδούς μας να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της Αγυιάς και να ενισχύσουν την ομάδα μας όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ώστε να αποτελέσουν τον 7ο παίκτη στην αυριανή αναμέτρηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη».
Η προετοιμασία της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής χωρίς απρόοπτα και ο Γιώργος Λυκούδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ και θα πωλούνται από νωρίς στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

ΔIAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ: Η Παναχαϊκή πάλεψε, αλλά έχασε από τον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports