SPORTS

/

Μπάσκετ: Πέρασε και από τη Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση
Tweet

Νίκησε με 77-64 τον Κολοσσό

Με νίκη, 77-64, πέρασε από το «Βενετόκλειο» της Ρόδου απέναντι στον τοπικό Κολοσσό ο Παναθηναϊκός, σε συνάντηση για τη 17η ημέρα του πρωταθλήματος.

Για τους «πράσινους» αυτή ήταν η 16η νίκη στη φετινή Α1, μία περισσότερη από τον Ολυμπιακό που υποδέχεται αύριο στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο ημίχρονο της συνάντησης, σε μια αξιέπαινη κίνηση, η ΚΑΕ Κολοσσός βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

«Είχαμε την ελάχιστη υποχρέωση να τον βραβεύσουμε. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Στα αγωνιστικά της υπόθεσης, οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ καλή πρώτη περίοδο και προηγήθηκαν 21-20, αλλά στη συνέχεια μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου τους.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς επέβαλαν το ρυθμό τους, πέρασαν με δέκα πόντους (44-34) στο ημίχρονο και είχαν σωστή αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν ο Κολοσσός προσπάθησε να επιστρέψει και ισοφάρισε σε 46-46 στο 24΄39΄΄.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν, που μέτρησε 20 πόντους, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα κι ένα μπλοκ, ενώ ο Όγκνιεν Κούζμιτς δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Έχασε στο Ηράκλειο ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports