SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκησε και "σκαρφάλωσε" δεύτερη η Κέρκυρα

Κοινοποίηση
Tweet

Οι Φαίακες επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα με 2-1

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά η Κέρκυρα επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα (2-1) και προσπέρασε τον Απόλλωνα Σμύρνης, φτάνοντας στη 2η θέση της Φούτμπολ Λίγκ. Στο -2 από την Λάρισα.

Σκληροτράχηλο αποδείχθηκε για την Κέρκυρα το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου δεν έπεσε αμαχητί στο νησί των Φαιάκων και πάλεψε μέχρι τέλους για να αποσπάσει έστω τον βαθμό. Δεν τα κατάφερε, όμως, και ηττήθηκε 2-1.

Έτσι, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβηκε στη 2η θέση με το φινάλε του πρώτου γύρου, βάζοντας από κάτω τον Απόλλωνα, που την Κυριακή αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανσερραϊκό.

Ενδιαφέρουσα ήταν η μάχη του Μακεδόνα τεχνικού της Κέρκυρας με τον γιο του Παναγιώτη, που είναι ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ζορμπάς (45') και Κόντος (57'), ενώ για τους Θεσσαλονικείς είχε μειώσει σε 2-1 ο Μρντάκοβιτς (65').

Στο 90' ο αρχηγός της Κέρκυρας Τάσος Βενέτης έπιασε από το λαιμό τον Περικλή Βελλίνη και αποβλήθηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νίκιτς (53' Ανδρεόπουλος), Κόντος (70' Αρναρέλλης), Ζορμπάς (83' Μακρίδης), Ντουαλά, Παμλίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κνέζεβιτς (46' Μπάρμπας), Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (66' Βελλίνης), Τσεμπερίδης, Νταβίντοφ, Συμελίδης (46' Μπιτάνγκ), Καθάριος, Μρντάκοβιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: "Φωτιά" στην κορυφή έβαλε η Κέρκυρα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports