ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσλαμβάνονται 1.023 "πενταμηνίτες" ... εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Κοινοποίηση
Tweet

Θα διδάξουν μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς

Την κίνηση των διαδικασιών για την πρόσληψη χιλίων είκοσι τριών(1023) εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ύστερα από αίτημα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Οι Αναπληρωτές και Ωρομίσθιοι καθηγητές/καθηγήτριες θα απασχοληθούν με σύμβαση Εργασίας ορισμένου χρόνου (πέντε μήνες), έως το τέλος της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα, μέρος των τεράστιων κενών που υπάρχουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σήμερα το απόγευμα.

Επίσης, αναφέρεται ότι η δαπάνη για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών θα καλυφθεί από συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα με τίτλο «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Β΄/θμια Εκπαίδευση και βαρύνει τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις