Αναζητούνται δύο άτομα, ταυτοποιήθηκε ο ένας - Στη Ροδοδάφνη το τελευταίο τους "χτύπημα"
Δύο άτομα αναζητά η Αστυνομία για την κλοπή μεγάλων ποσοτήτων λαδιού από ελαιοτριβεία της Αιγιάλειας. Ο ένας έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν Έλληνα 31 ετών και έναν ακόμα άνδρα.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου δύο άτομα μπήκαν σε ελαιοτριβείο στη Ροδοδάφνη και αφαίρεσαν 360 κιλά λάδι.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Ωστόσο το μόνο που βρέθηκεμέχρι στιγμής είναι το όχημα των δραστών, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα, στο Αίγιο μαζί με μεγάλο μέρος της ποσότητας του κλεμμένου λαδιού.
Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες φέρονται να έχουν κλέψει από τις 15 έως τις 22 Δεκεμβρίου πάνω από 2.000 κιλά λάδι από τρία ακόμα ελαιοτρίβεια, στην περιοχή της Αιγιάλειας (συν ένα στη Ροδοδάφνη τέσσερα συνολικά) και το παράνομο περιουσιακό όφελος ξεπερνά τις 13.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr