Δείτε το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε σάλο!
Ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται πως μόλις ξέσπασε στο Μπάγκιγαμ, με πρωταγωνιστές τον Πρίγκιπα Harry και την Pippa Middleton, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK έκαναν σεξ στις τουαλέτες του παλατιού, ανήμερα του πριγκιπικού γάμου.
Το ειδύλλιό τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά είχε και συνέχεια. «Ο έρωτας κράτησε τρεις μήνες», αναφέρει το περιοδικό, ενώ κατόπιν τονίζει πως η νύφη Kate Middleton ήταν αυτή που τους έκανε… τσακωτούς, όταν επισκέφτηκε το μπάνιο για να διορθώσει το μακιγιάζ της.
Η Δούκισσα έγινε αμέσως έξαλλη, όμως ο Πρίγκιπας Harry συνέχισε να πολιορκεί την Pippa, η οποία του έλεγε συνεχώς όχι γιατί δεν ήθελε με τίποτα να φέρει σε δύσκολη θέση την αδερφή της.
Όμως οι πρόσφατοι χωρισμοί τους, τους έφεραν ξανά κοντά. Ο Πρίγκιπας Harry ετοίμασε για την αγαπημένη του ένα ρομαντικό δείπνο που έληξε απρόσμενα, όταν τους επισκέφτηκε ο Πρίγκιπας William, απαιτώντας να λήξει αμέσως η σχέση τους.
Αυτό βέβαια δεν έγινε και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι ζευγάρι, αδιαφορώντας για τα λόγια της βασιλικής οικογένειας.
Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού:
πηγή: peoplegreece.com
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr