ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Γαλλικών"... συνέχεια από τον Μεϊμαράκη- Τ' άκουσε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά!

Κοινοποίηση
Tweet

Η κόντα καλά κρατά...

Η κόντρα Μεϊμαράκη – Σαμαρά έχει και... παράπλευρες απώλειες. Στην προκειμένη περίπτωση η απώλεια έχει και ονοματεπώνυμο. Νίκος Τσιούτσας. Ο στενός συνεργάτης των Αντώνη Σαμαρά είχε χοντρό επεισόδιο στο διάδρομο της Βουλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς οι φωνές ακούστηκαν μέχρι... το κυλικείο του Κοινοβουλίου!

Ο κ. Μεϊμαράκης συζητούσε με δημοσιογράφους όταν τους πλησίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τσιούτσιας. Όταν τον είδε ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ό,τι ακούει μεταφέρει και το παραφράζει " δείχνοντας με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Τσιούτσιας αντέδρασε λέγοντας: “Εγώ, πρόεδρε;” για να πάρει την απάντηση: "Ναι, εσύ. Για σένα μου λένε, ρε Νικόλα".

Στη συνέχεια, ο απελθών πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του είπε: "Εσείς τον ξέρατε τον Κλωνάρη (σ.σ της εταιρείας infosolution που ανέλαβε τη... μη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών). Δεν τον ήξερα εγώ".

Ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά ακούστηκε να λέει: “Ούτε κατ΄ όψιν”, κάτι που προκάλεσε την οργή του κ. Μεϊμαράκη: “Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες!”

Ο κ. Τσιούτσιας αρκέστηκε να πει ένα “με αδικείς” και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε τον τελευταίο λόγο: “Το άκουσες αυτό που σου λέω;Το άκουσες;" Να προσέχεις”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για... μπούλινγκ προς τον κ. Τσιούτσια και για αναίτια επίθεση που στόχο είχε τον ίδιο!

“Εγώ κάνω πολιτική, όχι παραπολιτική”, φέρεται να απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Μια ωραία ατμόσφαιρα..."

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις