SPORTS

/

Ώρα ντέρμπι για την Ορμή Λουξ

Κόντης Γιάννης
Κοινοποίηση
Tweet

Υποδέχεται στο "Τόφαλος" τη Νέα Ιωνία (18.00)

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ορμής Λουξ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νέα Ιωνία, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στις 18:00.
Ο προπονητής της Ορμής Λουξ, Jani Ivan Cop, δήλωσε αναφορικά με το ματς:
«Σκοπός και προσδοκία μου είναι να παίζουμε σε ένα παιχνίδι έξυπνα και δυνατά επί 60 λεπτά. Σαν παίκτης και σαν προπονητής ήθελα πάντα να κερδίζω, ή για να το πω διαφορετικά, δε θέλω να αφήνω την αντίπαλη ομάδα να με κερδίζει. Πιστεύω ότι οι παίκτριές μου θα ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους μέσα στο παιχνίδι και θα παίξουν με πάθος και συνεργασία.»
Επίσης, την Κυριακή στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των παγκορασίδων και παμπαίδων Νοτίου Ελλάδος υπό την καθοδήγηση του Εθνικού προπονητή, Παναγιώτη Ιατρούδη και του κλιμακιακού προπονητή ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε., Σωτήρη Τοντόροβιτς.
Στην προπόνηση έχει κληθεί και θα συμμετάσχει το σύνολο των παγκορασίδων της Ορμής Λουξ. Τις μικρές αθλήτριες θα συνοδεύσουν οι κυρίες, Κουκουλομάτη και Καγκελάρη.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ορμής Λουξ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νέα Ιωνία, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στις 18:00. Ο προπονητής της Ορμής Λουξ, Jani Ivan Cop, δήλωσε αναφορικά με το ματς: «Σκοπός και προσδοκία μου είναι να παίζουμε σε ένα παιχνίδι έξυπνα και δυνατά επί 60 λεπτά.

Σαν παίκτης και σαν προπονητής ήθελα πάντα να κερδίζω, ή για να το πω διαφορετικά, δε θέλω να αφήνω την αντίπαλη ομάδα να με κερδίζει. Πιστεύω ότι οι παίκτριές μου θα ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους μέσα στο παιχνίδι και θα παίξουν με πάθος και συνεργασία.» Επίσης, την Κυριακή στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση των παγκορασίδων και παμπαίδων Νοτίου Ελλάδος υπό την καθοδήγηση του Εθνικού προπονητή, Παναγιώτη Ιατρούδη και του κλιμακιακού προπονητή ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε., Σωτήρη Τοντόροβιτς. Στην προπόνηση έχει κληθεί και θα συμμετάσχει το σύνολο των παγκορασίδων της Ορμής Λουξ. Τις μικρές αθλήτριες θα συνοδεύσουν οι κυρίες, Κουκουλομάτη και Καγκελάρη.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports